Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Перший крок зроблено

17.06.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Управлінням освіти Южноукраїнської міської ради у 2014 році було ініційовано питання про можливість відновлення на базі будівлі колишньої дитячої поліклініки дошкільного навчального закладу комбінованого типу в складі з психолого-медико-педагогічної консультацією.

При підтримці керівництва міста, депутатського корпусу; при допомозі управління економічного розвитку міської ради у січні 2015 року здійснено передачу будівлі дитячої поліклініки від Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 2» на баланс управління освіти Южноукраїнської міської ради для подальшого проведення реконструкції даного об’єкту та відновлення його в якості комунального дошкільного навчального закладу комбінованого типу. 

ТОВ «НУМПА» 15 червня 2015 року приступило до виконання інженерно-геодезичних та інженерно-геологічних робіт з метою комплексного обстеження та виготовлення експертної оцінки й технічного висновку стану нежитлової будівлі по бульвару Шкільному, 10. 

Як кажуть, перший крок зроблено. Маємо надії й сподівання на подальші кроки у вирішенні цього важливого питання для нашого міста.