Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підвищення кваліфікації педагогічних працівників

17.06.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Для  22 учителів української мови і літератури  міста -  слухачів курсів підвищення кваліфікації - 12 червня 2015 року закінчився строк навчання  і вони отримали свідоцтва про проходження підвищення кваліфікації, що гарантує їм п’ятирічний термін роботи без додаткової перепідготовки та є обов’язковою умовою чергової атестації педпрацівників.

Раніше, у травні, закінчилися курси для групи вихователів дошкільних навчальних закладів та вчителів початкових класів.  Завдяки тісній співпраці   управління освіти та інституту післядипломної педагогічної освіти винайдено можливість  проведення курсів для всіх  трьох  груп  на  базі міста. Це дало можливість зекономити  194,040  грн., а   фактично    витрачено   – 33 тис. грн.

Протягом трьох тижнів  слухачі отримали корисні знання щодо подальшого вдосконалення навичок та вмінь у своїй  професійній діяльності.

Лекторами Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та співробітниками Інституту інноваційних технологій і змісту освіти проводилися лекції та практичні заняття. Усі вони висококваліфіковані спеціалісти у своїй галузі, що дозволило донести до слухачів найновіші досягнення в галузі методики та педагогічної науки .

Особлива увага  надавалась новітнім змінам при викладанні української мови і літератури   та особливостям  застосування їх у  навчальній діяльності.

Усі слухачі успішно склали тестову перевірку знань  та отримали свідоцтва про закінчення курсів.

Южноукраїнські вчителі  щиро вдячні викладачам  за високоякісні знання, які вони отримали під час підвищення кваліфікації.