Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Звітний концерт КЗ «Дитяча школа мистецтв»

28.05.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

26 травня в концертній залі ПК «Енергетик» пройшов звітний концерт комунального закладу «Дитяча школа мистецтв» за участю вихованців, випускників та викладачів. На сцені творчого вечора для випускників лунали слова привітання від директора дитячої школи мистецтв, викладачів та батьківського комітету, а випускники, в свою чергу, слова вдячності висловлювали своїм творчо-натхненним викладачам.

Разом з атестатами про закінчення позашкільної освіти, за традицією, відмінникам були вручені грамоти комунального закладу «Дитяча школа мистецтв». Учні - переможці обласних конкурсів та фестивалів були нагороджені грамотами та подяками зі своїх напрямків навчання. 

Вражали глядачів вихованці з інструментального відділу, художнього, класу сольного співу, хореографічного.

Бурхливі оплески глядачів, щирі привітання, численні букети квітів, яскраві феєрверки, щасливі дитячі обличчя – свято вдалось на славу!

З гордістю і впевненістю можна сказати, що дитяча школа мистецтв випускає справжніх талантів, а їм на зміну підростають інші!

Вітаємо наших випускників, всіх викладачів, батьків із закінченням навчального року у дитячій школі мистецтв, бажаємо гарних перспектив на багато років вперед!