Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

ІІ традиційний турнір з міні – футболу

27.02.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

24 лютого на базі ЮЗШ №3 пройшов ІІ традиційний турнір з міні – футболу, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав серед учнів та тренерів – викладачів комунального закладу «Южноукраїнська дитячо- юнацька спортивна школа». У спортивному залі зібралися всі ті люди, які не просто люблять футбол. Ці люди закохані в футбол.

 Перемогу отримала команда тренерів – викладачів:

Бойко Юрій Леонідович – капітан

Головатий Юрій Вікторович - воротар

Кордолєвський Кирило Валерійович

Левін Сергій Павлович

Чеканов Геннадій Олександрович

Самойленко Андрій Андрійович

Андронатій Олександр Анатолійович

Тільки завдяки чітким діям  воротаря, тренера – викладача Головатого Ю.В. команди зіграли внічию 13:13, тому що команда учнів ніяк не збиралася  віддавати перемогу. Зі словами «ви нас так навчали» учні не відставали від своїх учителів і гра проходила з рахунком з різницею в 1 гол.

Команда учнів:

Корнєєв Євген – капітан

Чагур Антон  ЮЗШ№3 – воротар команди

            Доценко Герман

Балашов Данило

Ніколаєнко Владислав

Загострення пристрастей накалились, коли прийшла черга пенальті. Гарний гол забив тренер – викладач  Левін С.П., викликавши  оплески залу. Вищий пілотаж показував капітан команди  Бойко Ю.Л. В 2014 році виграла команда учнів, тому вони трішки засмутилися, отримавши поразку.

Отже, головне завдання тренера – створити умови для розкриття індивідуальності кожного учня, допомогти йому реалізуватися в навчанні, спілкуванні, виконано  на 5 з плюсом.