Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася 63 сесія Южноукраїнської міської ради

27.02.2015
Відділ забезпечення депутатської діяльності Южноукраїнської міської ради

            26 лютого  відбулася 63 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника.

У пленарному засіданні взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков та Ярослава Нікітіна, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, начальник Южноукраїнського міського управління юстиції Василь Дробот, прокурор міста Южноукраїнська  Олег Коцюба, начальник міського відділу УМВС України в Миколаївської області Олександр Зінін, мешканці міста та засоби масової інформації.

Депутатами міської ради затверджено звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 2014 рік та  заслухано звіт щодо здійснення державної регуляторної політики  у сфері господарської діяльності виконавчими органами Южноукраїнської міської ради у 2014 році.    

Міською радою встановлено на 2015 рік ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та затверджено Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Надано згоду міської ради на передачу в комунальну власність територіальної громади міста Южноукраїнська об’єктів житлового фонду, майна, що знаходиться в приміщеннях гуртожитків №3 та №4 від відокремленого підрозділу «Южно-Українська атомна електростанція» державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія  «Енергоатом», а також надано згоду на списання основних засобів з балансу  комунальних підприємств «Житлово-експлуатаційне об'єднання» та «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська». 

З метою всебічної підтримки дітей-інвалідів та створення належних умов для їх реабілітації внесено зміни до заходів міської комплексної Програми  «Турбота» на 2013-2017 роки. Також, внесено зміни до   міської  комплексної програми захисту  прав дітей  міста Южноукраїнська «Дитинство» на 2013 – 2017 роки та Положення про Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

            Міською радою затверджено план території ринку, розташованого за адресою: вулиця Молодіжна, прийняті рішення  про приватизацію житла, про виключення жилого приміщення з числа службових, про присвоєння поштової адреси та рішення з питань врегулювання земельних відносин у місті.