Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щорічний турнір з міні - футболу на Кубок пам’яті Сергія Кисельова

11.02.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

7 лютого на базі ЗОШ №4 відбувся щорічний турнір з міні - футболу серед учнів шкіл м. Южноукраїнська на Кубок пам’яті Сергія Кисельова, який традиційно організовує Южноукраїнська міська спілка ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів), за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради і управління освіти Южноукраїнської міської ради.

У турнірі брали участь  команди загальноосвітніх шкіл міста та гімназії (учні 5-6 класів). Почесними гостями були: начальник управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради - Захарко Неля Георгіївна, голова Южноукраїнської спілки воїнів Афганістану – Венгер Володимир Михайлович та завідуюча методичним кабінетом управління освіти Южноукраїнської міської ради – Маленька Любов Михайлівна, водночас привітали присутніх з відкриттям та проведенням Кубку і побажали маленьким школярам гарної гри.

Команди показали гідну гру. Найкращими стали та зайняли I місце  команда ЗОШ №3, які і отримали перехідний кубок «Пам’яті Сергія Кисельова»; II місце – команда  ЗОШ №4; III місце – команда  ЗОШ №1.

Призерам турніру було вручено грамоти та призи від управління молоді, спороту та культури Южноукраїнської міської ради, а м’ячі від спілки ветеранів Афганістану дістались призерам та командам які зайняли IV, V місце. Захід пройшов вдало, усі залишись в кращому гуморі з позитивними емоціями.