Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

10.02.2015
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Мережа дистанційних консультаційних центрів (далі МДКЦ)  створена Регіональним фондом підтримки підприємництва на базі районних та міських бібліотек Миколаївської області та з метою сприяння розвитку малого та середнього підприємництва в Миколаївському регіоні, якісного підвищення рівня інформаційного обслуговування підприємців та осіб, які бажають розпочати власну справу.

Дистанційне консультування осіб, які звернулися до бібліотеки та мають на меті отримати відповідь на питання, яке їх цікавить, здійснюється в режимі онлайн-консультування.

«Онлайн - консультування» - це процес спілкування вищезазначеної особи з експертом (консультантом Фонду) шляхом використання сучасних технологій зв'язку, а саме програмного забезпечення – Skype. При цьому, особа, яка звернулася до МДКЦ через бібліотеку, має можливість «бачити» консультанта (за допомогою відеокамери), що дає «ефект присутності», а також задати додаткові питання щодо уточнення отриманої інформації.

Одержувачами послуг дистанційного консультування можуть бути юридичні особи - суб'єкти малого підприємництва, фізичні особи-підприємці або громадяни, бажаючі займатися підприємницькою діяльністю на території Миколаївської області (далі - користувачі). 

Користувачі можуть звернутися до МДКЦ з питаннями щодо:

-  відкриття підприємництва;

-  ведення підприємницької діяльності, тобто: вибір виду діяльності, менеджмент, маркетинг, фінанси, оподаткування, тощо;

-  закриття власного бізнесу.

Для отримання «онлайн - консультування» в місті Южноукраїнську необхідно звернутися в міську бібліотеку для дорослих,  яка знаходиться за адресою :  вул. Дружби Народів, 54.

Графік роботи: щовівторка та щочетверга з 14.00 до 16.00.

Додаткова інформація:

Гаряча лінія: (0512)37-67-86; 67-00-56; 67-00-58; 37-67-86

www.consult-center.com.ua.

Регіональний фонд підтримки підприємництва в Миколаївській області.