Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Рада профілактики

27.01.2015
Южноукраїнський МВ УМВС України в Миколаївській області

21 січня 2015 року  начальником СКМСД Южноукраїнського міськвідділу майором міліції Бінюком Віктором Олександровичем  прийнято участь в проведенні ради профілактики  в загальноосвітній школі № 4 м. Южноукраїнськ. Основним питанням під час проведення вказаного заходу, стало питання виховання дітей, поведінка дітей в навчальному закладі, вплив батьків на виховання школярів. 

Під час проведення ради профілактики, працівники навчального закладу, які відповідають за навчально-виховний процес, запрошували до радчої зали учнів, що порушують  дисципліну та навчальний процес.

Разом з учнями-порушниками були присутні їх батьки. З боку вчителів було надано поради, як сприяти батькам на виховання дітей та дотримуватись  правил та внутрішнього розпорядку  школи та загальних правил поведінки  під час навчального процесу та у побуті.

Начальником СКМСД ЮУ МВ Бінюком В.О. роз’яснено присутнім про адміністративну відповідальність за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, а також роз’яснено порядок постановки на облік неповнолітніх та здійснення за ними профілактичного контролю.

 Нарадою прийнято рішення про проведення ради профілактики  щомісячно.