Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось офіційне відкриття експозиції «Соборність України: історія єднання»

23.01.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської мсіької ради

У комунальному закладі "Міська бібліотека для дорослих" оформлено інформаційно – тематичну виставку «Соборна. Вільна. Сильна».

У  комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей» оформлено виставку «Соборність України: від ідеї до сьогодення», присвячену Дню Соборності України. 

22 січня у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулось офіційне відкриття експозиції «Соборність України: історія єднання», присвяченої Дню Соборності України.

На захід завітали безпосередні учасники бойових дій антитерористичної операції на сході України, волонтери благодійного фонду «Мирне небо», представники управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради, учні державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» та Южноукраїнської загальноосвітньої школи №2, представники міських ЗМІ та всі охочі.

До огляду відвідувачів було представлено виставку дитячих малюнків, привезених з передової южноукраїнськими бійцями Сергієм Мартиненком та Олександром Гуценком. Також, присутні мали нагоду побачити уламки та елементи озброєння, що було зібрано у зоні АТО для постійного експонування в Южноукраїнському міському історичному музеї.  Серед нових експонатів презентовано особисті речі Сергія Горобця – южноукраїнського бійця, що загинув під час бойових дій у антитерористичної операції. До уваги присутніх також, було представлено ряд художніх робіт учнів дитячої школи мистецтв міста Южноукраїнська та виставку фотокопій політико-правових пам’яток культури початку ХХ ст.

Виставка триватиме до 9 лютого 2015 року.

Запрошуємо усіх бажаючих за адресою:

м. Южноукраїнськ,

вул. Набережна Енергетиків, 12-а

телефон для довідок: (05136) 2-12-71