Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ ТА ДОБРОМ УСІМ, ПРИЙМАЙТЕ ГОСПОДАРЮ КОЛЯДНИКІВ В ДІМ!

13.01.2015
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Святково одягнені в національних костюмах вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей ЮжнСвятково одягнені в національних костюмах вихованці комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» завітали у державні установи та підприємства міста Южноукраїнська.

«Ми за давнім батьківським звичаєм

колядуємо, щастя бажаємо, дім звеселяємо!»

Господарі були зворушені дитячими колядками – щедро одарили дітвору подарунками.

«Радуйся! Ой радуйся земле,
Син Божий народився!»

Працівники ПриватБанку зачаровано слухали дзвінкі дитячі голоси. Свято душі і піднесення охопило всіх. Керівник ПриватБанку Анна Мустяца подякувала юним колядникам та піднесла дітворі різдвяні подарунки.

«Застеляйте столи та все килимами
Радуйся! Ой радуйся земле…»

Міський комбінат харчування на чолі з директором Валентиною Єрьоменко з розмахом і щедро зустрічали малих колядників, адже, це вони їх годують. Працівники комбінату вкладають душу і серце, щоб діти були ситі і задоволені.
Кафе «Козацька рада» (Фесенко В.М.) хлібом-сіллю зустрічали колядників.

«Сійся, родися – жито – пшениця – 
Всяка пашниця!»

Особливо піднесено звучали різдвяні колядки в храмі Христа Спасителя. Настоятель храму отець Михайло звернувся до дітей зі словами настанови і величі слова Божого.

«В кожну хатину, в кожну родину
І в нашу рідну Україну!»

Відвідали діти і Греко-Католицьку церкву. Колядували, співали, Спасителя прославляли. Отець Ігор пригостив дітей гостинцями.
А щоб відвідати усіх добродіїв, в такі зимові різдвяні морози, автотранспорт для колядників надала військова частина 3044 (командир частини О.М.Худолій). Завдяки допомозі військових, вихованці закладу завітали до усіх бажаючих.

«Сійся, родися серед народу
Віра, надія, любов і свобода!»