Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Благодійна акція «Зігрій Україну!»

31.12.2014
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Педагогічні колективи, учні та їх батьки, маючи небайдужі серця та високу громадянську позицію, не залишаються осторонь подій, що охопили нашу державу.

Щоб підтримати бойовий дух воїнів та додати настрою напередодні Нового року благодійним фондом «ХХІ століття» спільно з управлінням освіти та навчальними закладами було вирішено з 22 по 26 грудня провести благодійну акцію «Зігрій Україну!». Мета Акції – допомога та моральна підтримка воїнів-героїв АТО, виховання патріотизму та почуття гордості за рідну країну.

У рамках акції освітяни разом з учнями проводили збір коштів та теплих речей для учасників АТО .Учні зібрали шоколадки, інші солодощі та новорічні іграшки. Також діти написали листи, вітальні листівки до солдатів, в яких висловили свої щирі почуття та побажання швидкого повернення до рідної домівки з перемогою. Сподіваємося, що дитячі листівки піднімуть бойовий дух воїнів, наповнять змістом їх боротьбу, нагадають, що від них залежить майбутнє мільйонів дітлахів.

Під час акції було зібрано 6601 гривня, з яких 1601 гривню передано адміністрації ЮЗШ № 3 для виготовлення меморіальної дошки Сергію Горобцю, а 5000 гривень – благодійному фонду «Миротворець».