Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

МЕЖ ДОСКОНАЛОСТІ НЕМАЄ

11.12.2014
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Учитель – це не тільки викладач, а творець нового, цікавого, захоплюючого, той, хто наполегливо йде до вершин професіоналізму, щоб власним прикладом навчати і виховувати.

Конкурс педагогічної майстерності "Учитель року" має на меті виявлення і підтримку творчих учителів, сприяння підвищенню їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків. 

08 грудня 2014 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулося підведення підсумків І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015». 

Своїми педагогічними досягненнями ділилися троє вчителів у таких номінаціях: «Хімія» - учитель Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.Захисників Вітчизни Єфремова Ганна Володимирівна ; «Образотворче мистецтво» - учитель Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Мартинюк Лілія Василівна та «Правознавство» - учитель Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Калько Тетяна Володимирівна.  

В урочистостях з нагоди відзначення учасників конкурсу взяли участь начальник управління освіти Юрій Сінчук, завідувач методичним кабінетом Любов Маленька, начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Наталія Невідома, працівники управління освіти - журі конкурсу, керівники загальноосвітніх навчальних закладів та педагоги міста.

З вітальними словами до всіх присутніх звернувся начальник управління освіти Юрій Михайлович, який зазначив, що Всеукраїнський конкурс “Учитель року” цього річ є ювілейним, адже був започаткований у 1995 році і став традиційною презентацією педагогічної майстерності, серйозним творчим випробування для кращих педагогів. Він допомагає краще зрозуміти і усвідомити місце та роль учителя в житті конкретного навчального закладу. Ми маємо надбання великих педагогів, однак є в нас учителі, які прагнуть віднайти власну педагогічну стежку до душі і серця кожної дитини. І хоч кваліфікаційні категорії в учасників різні, але всіх поєднав високий ступінь соціальної активності і громадської відповідальності, прагнення до творчості і любов до дітей.

Переконані: наш учитель - надзвичайно мудрий. Незважаючи на складнощі сьогодення, він втілює задумане, щоб не тьмяніли фарби і не зникала свіжість почуттів, щоб нашим Українським Світом правили Розум, Добро і Краса.

Яскраві музичні виступи, танцювальні композиції у виконанні учнів закладів освіти та вихованців ЦДЮТ створили радісний настрій для всіх присутніх у залі; своїми піснями і танцями, щирими дитячими голосами висловили свою любов і повагу до Вчителя.

Саме Вони будуть захищати честь освіти Южноукраїнська у ІІ (обласному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015». 

Дорогі конкурсанти! Ви учасники цього конкурсу, і це означає, що ви кращі. Тож зичимо Вам здоров'я, щастя, творчого натхнення і творчих злетів, нехай доля щедро обдаровує Вас. Пам’ятайте: меж досконалості немає, тому – успіхів Вам і перемог у наступному турі Конкурсу!