Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Витяг з наказу військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об′єднаного міського військового комісаріату від 03.12.2014 №67 "Про приписку громадян до призовних дільниць"

12.12.2014
Южноукраїнсько-Арбузинський об′єднаний міський військовий комісаріат

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» з 12 січня по 31 березня 2015 року оголошується приписка до призовної дільниці м.Южноукраїнська та з 22 січня по 31 березня 2015 року до призовної дільниці Арбузинського району Миколаївської області громадян 1998 року народження.

2. Явці для  приписки підлягають усі громадяни, які народилися з 01 січня по 31 грудня 1998 року включно, постійно або тимчасово проживають на території м.Южноукраїнська та Арбузинського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

3. Усі громадяни, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресою: для мешканців м.Южноукраїнська – м.Южноукраїнськ, вул.Паркова,5, Южноукраїнсько-Арбузинський ОМВК; для мешканців Арбузинського району – смт Арбузинка, Центральна районна лікарня, кабінет №17, у визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеною адресою: для мешканців м.Южноукраїнська – 22 січня 2015 р., для мешканців Арбузинського району – 05 лютого 2015 р., маючи при собі документи, які посвідчують особу.

4. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити юнаків, яким необхідно прибути для приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до військового комісаріату.

 

Ю.І.Білий, т.в.о.військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського ОМВК, майор