Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Переможців визначено

05.12.2014
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді

З нагоди Міжнародного дня інвалідів Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  уже 2 рік поспіль проводить міський фотоконкурс для дітей та молоді з функціональними обмеженнями  «Зупинись мить, ти чарівна!».

Звісно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Міжнародний день інвалідів – день підведення підсумків, зробленого для цієї категорії громадян, аналізу фактичного становища людей з особливими потребами в суспільстві і визначення планів щодо поліпшення їх життєвого рівня.

Фотоконкурс проводився з 12 листопада по 01 грудня 2014 року  з метою формування у населення толерантного ставлення, підтримки творчо-обдарованих дітей та молоді з функціональними обмеженнями й особливими потребами.. На розгляд комісії було представлено 23 фотороботи учасників віком від 6 до 17 років.

2  та 3  грудня відбулося підведення підсумків та нагородження переможців.

Переможцями фотоконкурсу стали:

  • І місце  - Зовтун Андрій  з фотороботою «Спокій»;

  • ІІ місце - Павлунков Владислав з фотороботою «Дитячі мрії»;

  • ІІІ місце -  Манзенко Лоліта з фотороботою «Ми чекаємо на тебе»

.

Заступник міського голови Ярослава Нікітіна та директор Центру нагородили всіх учасників фотоконкурсу «Зупинись мить, ти чарівна!» грамотами, подяками і подарунками.

Фотороботи талановитих южноукраїнсців представлені на виставці у дитячому відділенні державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2» МОЗ України.

Ми розраховуємо на те, що громада нашого міста  замислиться над проблемою інтегрування в суспільство осіб з функціональними обмеженнями та буде плекати відношення до цих особливих людей, як до повноправних громадян.