Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Світла пам’ять герою!

03.12.2014
Южноукраїнська загальноосвітня школа I-III ступенів №3

3 грудня 2014 року в Южноукраїнській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №3 відбулася загальношкільна лінійка пам'яті колишнього учня Сергія Горобця, якому сьогодні виповнилося б 28 років. Життя молодшого сержанта Горобця С.  17.10.2014 р.  у зоні АТО обірвала снайперська куля. Йому не пощастило залишитися живим і повернутися до рідного дому. 

Присутні вшанували память героя хвилиною мовчання.

На лінійці виступили тимчасово виконуючий обов”язки військового комісара, майор Білий Ю.І., боєць, що воював  з Сергієм пліч-о-пліч, Мамаєв Андрій, директор школи Кокол О.М. та вчитель історії Музиченко Л.А.

Патріотизм і любов до землі рідної надихали Сергія і надихають  наших бійців на героїзм. Тож ми памятатимемо Сергія. Його подвиг назавжди залишиться у наших серцях, бо доброволець на війні – це вже подвиг. А скільки їх таких...

Учні та педагогічний колектив школи побажали Андрію Мамаєву повернутися живим та здоровим  із зони бойових дій до рідного дому.

5 листопада на засіданні Ради школи було прийнято рішення  про вшанування памяті Сергія з установленням меморіальної дошки на стіні біля центрального входу  школи.

Дякуючи витримці наших бійців, їхній мужності і сміливості, дякуючи Сергієвій відданості рідній землі, наша країна стане вільною і єдиною Україною.

Якби Сергій був живий, то сказав би так:

        А ми живем і будем жити , люди.

        В краю моїм співатимуть пісні.

        І буде мир, і злагода в нас буде,

        І щастя на українській землі.

 

                                               Шкільна служба новин