Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання КМР

14.11.2014
Южноукраїнське міське управління юстиції

13 листопада 2014 року відбулося засідання Южноукраїнської міської координаційно-методичної ради з правової освіти населення (КМР).

Засідання відбулося за участю заступника міського голови - голови координаційно-методичної ради з правової освіти населення Нікітіної Я.О., заступника голови КМР – начальника Южноукраїнського міського управління юстиції Дробота В.В., секретаря КМР - головного спеціаліста Южноукраїнського міського управління юстиції  Гаврикової О.Л., та членів КМР – начальника управління молоді, спорту та культури міської ради Захарко Н.Г., начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради Гехад Е.Е., начальника Управління пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську Вербицької Г.М., депутата Южноукраїнської міської ради  Рибакової Л.А., головного спеціаліста відділу соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павлункової С.І., заступника начальника Служби у справах дітей Полячук О.І.

На засіданні розглядалося чотири питання, які стосувалися наступного:

1. Стан злочинності серед неповнолітніх, її профілактика та попередження правопорушень у дитячому та молоджному середовищі.

2. Проведення тижня правових знань та затвердження заходів, спрямованих на відзначення Дня прав людини.

3. Про потидію негативному впливу інформаційної пропаганди іноземних та вітчизняних засобів масової інформації на об’єднання українського суспільства навколо ідей української державності.

4. Про затвердження плану роботи Южноукраїнської міської координаційно-методичнї ради з правової освіти населення на 2015 рік.

За результатами засідання прийнято рекомендації для подальшої роботи.