Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

15 жовтня в Миколаївській області оголошено днем жалоби

15.10.2014
Миколаївська облдержадміністрація

Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Вадима Мерікова у Миколаївській області 15 жовтня оголошено днем жалоби за загиблими військовослужбовцями 19-го територіального батальйону, які віддали своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України під час проведення АТО на сході країни.

Вчора о 19:00, під час несення чергування, 4 миколаївських військових 19-го територіального батальйону підірвалися на міні, яку встановили терористи. Хлопці несли службу поблизу міста Донецька.

У день жалоби на території Миколаївської області рекомендовано утриматись від проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, внести відповідні зміни до програм теле- і радіопередач.

На будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій будуть приспущені Державні Прапори України. Також рекомендовано приспустити Державні Прапори України на будинках і спорудах підприємств та установ недержавної форми власності.

Вічна пам'ять Героям!