Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям

03.10.2014
Управління з питань НС, МР та ВПО Южноукраїнської міської ради

 29 вересня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного центру з питань надання допомоги військовослужбовцям, які приймають участь в антитерористичній операції, їх сім'ям.

На засіданні заступник міського голови ознайомила присутніх з Порядком надання статусу учасникам бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції і забезпеченні її проведення.

Окремим пунктом було виділене питання щодо наруги над патріотичними символами. Так, на ліхтарях, розфарбованих в патріотичні кольори з’явилися фашистські хрести та розклеєно  чимало оголошень.

Також розглядалися питання надання матеріальної та медичної допомоги військовим, їх сім'ям. Виділення земельних ділянок під будівництво гаражів.

Повідомлялось, що на даний час на ВП ЮУ АЕС виконується ремонт броньованої техніки, пошкодженої в зоні проведення АТО. Один з учасників благодійного фонду «Мирне небо» зауважив, що не вистачає спеціалістів, які б мали досвід поводження з такою технікою.