Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Виїзні заняття з питань цивільного захисту - у м. Южнукраїнську

01.10.2014
Управління з питань НС, МР та ВПО Южноукраїнської міської ради

Вже стало традиційно, що наприкінці вересня  в у  м. Южноукраїнську  були проведені виїзні  заняття з керівним складом цивільної захисту, управлінськими кадрами, посадовими особами  і фахівцями, які підлягають навчанню у сфері цивільного захисту.

Заняття проводились згідно заявки Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради з метою наближення навчання до місць роботи слухачів за угодами з підприємствами, установами та організаціями.

Навчання  проводив старший  викладач  Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської  області Жидяєв О.М.  Всього було  залучено  30 осіб керівного та управлінського складу міста, а саме:  представники  загальноосвітніх та дошкільних закладів, житлово-комунальної сфери, закладів охорони здоров’я, спеціалісти з питань цивільного захисту об’єктів економіки, установ та організацій міста.

Заняття з питань цивільного захисту населення у місті пройшли на високому рівні, із залученням сучасних технічних засобів навчання.