Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведено засідання штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО

10.09.2014
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

  04.09.2014 в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради проведено засідання штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної.

Голова штабу проінформувала членів міського штабу щодо доручень Адміністрації Президента України від 03.08.2014  №03-01/387 та про створення моніторингової (мобільної) групи. Заступник голови штабу Ельвіра Гехад доповіла про роботу штабу за серпень місяць з питання соціального забезпечення громадян України,  які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Про результати  проведення інвентаризації та паспортизації приміщень для громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції доповів начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Южноукраїнської міської ради Сергій Зворигін.  Директор Южноукраїнського міського центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді Алла Дизик  доповіла про результати роботи щодо формування банку зимового одягу та шкільного приладдя для надання допомоги громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.