Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пільги учасникам антитерористичної операції

09.09.2014
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та їх сімей рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.08.2014 №1354 передбачено надання  за рахунок коштів міського бюджету учасникам антитерористичної операції на  період їх безпосередньої участі у антитерористичній операції та їх родинам 100% пільгу на послуги з утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій (квартирної плати) в межах загальної площі.  Порядок надання зазначеної пільги затверджений рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської ради від 03.09.2014 №194.

Пільга, в розмірі 100%, на послуги з утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій (квартирної плати) в межах загальної площі, надається виключно на період участі у бойових діях учасникам антитерористичної операції (в тому числі і загиблим), а саме: військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України в ході проведення антитерористичної операції. У випадку неможливості вчасного надання документів для отримання пільги, учасник антитерористичної операції або член родини, зареєстрований разом з ним в одному житловому приміщенні, має право протягом року звернутися до управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради для здійснення перерахунку та отримання компенсації з оплати послуги з утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій (квартирної плати), в межах загальної площі.

Для отримання даної пільги учасник антитерористичної операції або член родини, зареєстрований разом з ним в одному житловому приміщенні, подає наступні документи: копію паспорту, копію ідентифікаційного коду, довідку про склад сім’ї, копію довідки про участь у бойових діях в ході виконання антитерористичної операції з зазначенням періоду участі, інші документи (у разі необхідності).

            Документи приймаються в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар Цвіточний, 4 каб. №2.

Довідки можна отримати за телефонами:

5-65-36, 5-44-66.