Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги громадян та суб’єктів господарювання!

05.09.2014
Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

З 01 вересня 2014 року  адміністративні послуги, які надає Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області та які визначені пунктами     49, 50, 51 розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», надаються виключно через Центр надання адміністративних послуг м. Миколаєва (м. Миколаїв, вул.. Адміральська, 20, 3 крило, 1 поверх, робочі місця 19-24).

Перелік
адміністративних послуг, що надаються Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області через 
Центр надання адміністративних послуг м. Миколаєва

1.Реєстрація декларації про початок виконання підготовчих робіт; 
2.Реєстрація внесених змін до декларації про початок виконання підготовчих робіт; 
3.Реєстрація декларації про початок виконання будівельних робіт; 
4.Реєстрація внесених змін до декларації про початок виконання будівельних робіт; 
5.Реєстрація декларації про готовність об`єкта до експлуатації; 
6.Реєстрація внесених змін до декларації про готовність об`єкта до експлуатації. 

Порядок 
надання адміністративних послуг, 
що надаються Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області через Центр надання адміністративних послуг м. Миколаєва

Замовник (його уповноважена особа) заповнює два примірники відповідної декларації за формою встановленого зразка і подає особисто або надсилає рекомендованим листом з описом вкладення державному адміністратору обласного дозвільного центру (робочі місця №№ 19-24) в Центрі надання адміністративних послуг м. Миколаєва.
Заява та документи, що додаються до неї, передаються державним адміністратором до Інспекції у день реєстрації заяви або протягом наступного робочого дня.

Інспекція протягом п'яти робочих днів з дня надходження до неї декларації (внесення змін до декларації) про початок виконання підготовчих/будівельних робіт або протягом десяти робочих днів з дня надходження до неї декларації (внесення змін до декларації) про готовність об`єкта до експлуатації перевіряє повноту даних, зазначених у декларації, вносить їх до Єдиного реєстру, оформлює відповідний документ декларативного характеру або письмове повідомлення замовнику про відмову у реєстрації такого документу та передає протягом одного робочого дня відповідні документи (письмове повідомлення) державному адміністратору обласного дозвільного центру для видачі їх замовнику.

 

Інформаційні та технологічні картки, які розроблені інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Миколаївській області розміщені на офіційному сайті міста Южноукраїнськ в розділі Центр надання адміністративних послуг.