Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День знань відкриває кожному дорогу до найціннішого скарбу – до освіти, радості пізнання та творчості

02.09.2014
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Ось і настав   довгоочікуваний день для всієї дітвори - день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника, ДЕНЬ ЗНАНЬ.. І знову школи та гімназія Южноукраїнська  вітали своїх  учнів! Першого вересня за шкільні парти сіли 3863 учні, з них 411 першокласників.

Свято видалося   особливо урочистим, адже стільки гостей поспішали до школи, щоб привітати школярів з початком навчального року: керівництво міста, депутати міської ради, представники відділів і управлінь  виконкому, ВП  ЮУ  АЕС та інших підприємств і організацій.

 Перший дзвінок – це, взагалі,  чудове свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим, воно незабутнє, воно чарівне. А цього року, на жаль, з гірким присмаком.  На урочистих  лінійках  вітали представників загону «Скорпіон», які брали участь у звільненні української землі в зоні АТО. Вони зустрічалися з учнями на першому тематичному   уроці  «Україна - єдина країна».

 У привітаннях було наголошено на тому, що на наших дітей, нашу молодь покладається відповідальність за майбутнє нашої незалежної України, а нам, педагогам, необхідно вміло, професійно скеровувати їх діяльність. 

Під час святкових лінійок було офіційно проголошено про чергову освітянську акцію спільно з батьками та учнями, яка пройде з 8 по 12 вересня під гаслом «Україна - єдина країна.»

 Усі присутні бажали  учням, щоб стежина знань була радісною та повною приємних сюрпризів. Терпіння, натхнення і нових звершень - випускникам! А вчителям - творчої наснаги та успішного навчального року!

 

 

 Нехай цьогорічний  Першовересень несе добрий настрій у кожний навчальний заклад,  у кожну родину!

Віддав нам серпень свій уклін
І зник, мов пісня, серед гін
За обрієм широким.
У класи учнів до книжок
Покликав радісно дзвінок:
З новим навчальним роком!