Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах

07.07.2014
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді

 3 липня проведено засідання дорадчого органу з розгляду питань щодо взаємодії суб’єктів соціальної роботи із сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах.  На засіданні розглянуто інформацію щодо сімей та осіб, які потребують допомоги, та рекомендовано  29 сімей та 2 особи взяти на облік місцевого банку даних сімей/осіб, які опинились у складних життєвих обставинах.

Директор Южноукраїнського міського ЦСССДМ Алла Дизик проінформувала членів дорадчого органу про те, що станом на 03.07.2014 під соціальним супроводом Центру перебуває 30  сімей та 2 особи. 

Головний спеціаліст відділу молоді та спорту управління молоді спорту та культури Южноукраїнської міської ради Юлія Діордіященко ознайомила присутніх з інформацією щодо випадків вчинення насильства в сім’ях нашого міста. Рішенням членів засідання зазначені сім’ї теж внесено до банку даних сімей/осіб, які опинились у складних життєвих обставинах.