Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Тренування рятувальних служб міста

03.07.2014
Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохорон.органами

2 липня 2014 року на міському пляжі  були проведені спільні тренування матросів-рятувальників рятувальної станції та особового складу державних пожежно-рятувальних частин міста з відпрацювання рятувальних та інших невідкладних робіт при виникненні надзвичайних подій та ситуацій на водних об’єктах міста в літній період 2014 року.

До тренування також залучались співробітники управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, бригада невідкладної медичної допомоги Державного закладу «Спеціалізована медико-санітарної частини №2» та викладачі курсів цивільного захисту міста Южноукраїнська Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області.

В ході проведення заходів було продемонстровано матеріально-технічну базу рятувальної  станції  міського  пляжу  та  обладнання  аварійно-рятувального  автомобіля Камаз-АСА-20, відпрацьовано надання допомоги потерпілому на воді з використанням рятувального човна станції та човна з АСА-20, надання першої медичної допомоги потерпілому (проведення штучного дихання та непрямого масажу серця).

По завершенню тренувань керівники – начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Колесников І.К., начальник 1-го Державного пожежно-рятувального загону Драгоміров А.В. та начальник міських курсів цивільного захисту Горбенко О.С. підвели підсумки та дали загальну оцінку діям особового складу.