Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Прийом громадян міським головою

23.06.2014
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

19 червня у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбувся прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. До міського голови звернулися мешканці міста, питання яких стосувалися: щодо контролю соціальними службами умов проживання батька заявниці інваліда І групи; щодо порушень КП «ЖЕО» вимог законодавства, на думку заявниці, при наданні послуг з вивозу сміття; про покращення житлових умов; про збереження зелених насаджень на території міського пляжу.

На прийомі були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Дмитро Судаков, секретар Южноукраїнської міської ради Лідія Уманець, начальник відділу правової експертизи та претензійно-позовної роботи юридичної служби Олена Борисенко, начальник управління праці та соціального захисту населення Ельвіра Гехад, директор КП «ЖЕО» Зінаїда Гульман, начальник юридичного відділу КП «ЖЕО» Олександр Салагор.

Всі питання було детально розглянуто, на деякі з них відповідь була надана під час особистого прийому, на інші питання відповідь буде надана у передбачений Законом України «Про зверненнями громадян» термін.