Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Міжнародного дня захисту дітей

03.06.2014
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

У перший літній день працівники Южноукраїнського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштували справжнє свято для вихованців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей», навіть негода та злива не стала перешкодою для цього!

З Міжнародним днем захисту дітей всіх присутніх від імені міського голови Євгена Квасневського щиро привітала директор Центру Алла Дизик, побажала і дорослим і дітям приємного та корисного літнього відпочинку, здійснення мрій та сподівань, міцного здоров’я і успіхів. 

Кмітливі та винахідливі клоуни, в арсеналі яких знайшлося безліч веселих ігор, конкурсів, жартів не залишили байдужими жодного.

А яке свято без подарунків? Солодощі та смачне морозиво стали  приємною несподіванкою наприкінці свята.

Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вдячний за організаційну підтримку у проведенні свята управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (начальник управління Неля Захарко), приватному підприємцю Світлані Граб (магазин «Охота і рибалка»), голові Миколаївського обласного осередку Всеукраїнської організації «Платформа оздоровлення суспільства» Коробкіній Галині та голові обласної громадської дитячої організації «Ти особливий» Волощук Наталії.