Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До медсанчастини завітав генеральний директор ВП «ЮУ АЕС»

08.05.2014
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

 За ініціативою начальника СМСЧ № 2 Стахорської О.В. 6 травня 2014 року до медсанчастини завітав генеральний директор ВП «ЮУ АЕС» Лісніченко В.А.

Метою візиту насамперед стало знайомство з структурою лікарні, з основним професійним складом працівників, з пріоритетними напрямками роботи відділень медсанчастини.

Гість ознайомився з роботою відділення анестезіології та інтенсивної терапії, гінекологічного відділення, пологового відділення, терапевтичного відділення, інфекційного відділення та жіночої консультації.

ДЗ «СМСЧ № 2» є єдиним лікувально-профілактичним закладом в місті Южноукраїнську, який надає спеціалізовану медико-санітарну допомогу в умовах поліклініки, стаціонару з урахуванням першого обслуговування робітників атомної станції.

«Спеціалізована медико-санітарна частина № 2» перша в Миколаївській області отримала звання «Лікарня, доброзичлива до дитини». Комісією Дитячого фонду ООН - ЮНІСЕФ і Всесвітньою організацією охорони здоров'я після проведеної національними експертами комплексної оцінки роботи пологового відділення жіночої консультації, дитячого відділення, дитячої поліклініки в грудні 2011 р. підтверджено звання «Лікарня, доброзичлива до дитини».

Завдяки фінансовій підтримці адміністрації ВП ЮУАЕС в приміщенні «Школи цукрового діабету», яка нещодавно відкрила свої двері для всіх бажаючих, було зроблено ремонт.

Адміністрація СМСЧ № 2 виражає щиру вдячність В.А.Лісніченко та сподівається на подальшу співпрацю та матеріальну підтримку, а ми в свою чергу будемо здійснювати основну свою мету – надавати якісну медико-санітарну допомогу жителям міста та працівникам атомної електростанції.

Тільки працюючи злагоджено, можна отримати позитивний кінцевий результат – збереження здоров’я нашого населення.