Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В дитячій поліклініці ДЗ «СМСЧ № 2» проходять практичні і теоретичні заняття для медпрацівників

28.04.2014
ДЗ СМСЧ № 2

 Охорона здоров’я дітей – один з пріоритетних напрямків в роботі ДЗ «СМСЧ № 2». Для підвищення якості надання медичної допомоги дітям медичний персонал постійно підвищує свій кваліфікаційний рівень, та в своїй роботі застосовує сучасні протоколи та стандарти.

З 22 по 29 квітня 2014 року в дитячій поліклініці ДЗ «СМСЧ № 2» проходять практичні і теоретичні заняття для медпрацівників з питань надання невідкладної допомоги дітям.

24 спеціаліста медсанчастини удосконалюють свої теоретичні та практичні вміння під керівництвом Грабовенко А.М. – завідуючого відділенням анестезіології та інтенсивної терапії, Куропаткіна Ю.А. – лікаря-анастезіолога, Качуровської Ж.Д. – завідуючої дитячою поліклінікою.

На заняттях пропрацювали досить актуальні питання, серед яких: надання невідкладної допомоги дітям на догоспітальному етапі; геморагічний, інфекційно-токсичний шоки; респіраторний дистресс-синдром, гострий набряк легень; анафілактичний шок, гостре порушення мозкового кровообігу.

У ході занять лікарі удосконалили практичні навички з питань надання медичної допомоги дітям, на всі свої запитання отримали вичерпні відповіді.

Підвищення кваліфікації спеціалістів сприятиме підвищенню якості надання медичної допомоги дітям.