Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася 50 сесія Южноукраїнської міської ради

25.04.2014
Відділ забезпечення депутатської діяльності апарату ЮМР та її виконавчого комітету

 24 квітня  відбулася 50 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського.

У пленарному засіданні взяли участь 30 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Лідія Уманець, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослава Нікітіна, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, прокурор міста Южноукраїнська  Олег Коцюба, виконуючий обов’язки  начальника міського відділу УМВС України в Миколаївської області  Михайло Черняк, мешканці міста та засоби масової інформації.

Депутатами міської ради прийняті рішення про виконання бюджету міста Южноукраїнська за І квартал 2014 року та  основні показники на 2014 рік Програми соціально – економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013-2015 роки.

З метою впорядкування розгляду питань стосовно найменування та перейменування вулиць затверджено Порядок найменування та перейменування  вулиць, провулків, проспектів, площ, скверів та бульварів у місті Южноукраїнську. Також, затверджено ліміти використання води та водовідведення стічних вод абонентами  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом».

Міською радою  внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2014 рік,  до персонального складу виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради,  до Положення про комунальний заклад «Центр соціально – психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» та до складу постійних комісій Южноукраїнської міської ради.

Також, прийняті рішення про виконання та зняття з контролю рішень Южноукраїнської міської ради,  приватизацію житла, присвоєння поштових адрес, розміщення  пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  та  з питань врегулювання земельних відносин у місті.