Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В дорослій поліклініці СМСЧ № 2 проходять «Дні діагностики раку шкіри»

22.04.2014
ДЗ СМСЧ № 2

 Шкіра є найбільшим органом нашого організму. Шкіра покриває внутрішні органи і захищає їх від пошкоджень, а також служить бар'єром між мікроорганізмами і внутрішніми органами. Більш того, шкіра попереджує надмірну втрату води і інших рідин. Крім того, шкіра регулює температуру нашого тіла і допомагає йому позбавлятися від надлишків води і солей. Деякі клітини шкіри пов'язані з головним мозком, що дозволяє відчувати температуру, дотик і біль.

Шкіра складається з трьох шарів: епідерми, дерми і підшкірного шару. У епідермі знаходяться клітини меланоцити, які виробляють захисний пігмент меланін. За рахунок меланіну шкіра буває жовтувато-коричневого або коричневого, що дозволяє захищати більш глибокі шари шкіри від шкідливого впливу сонця.

Усі злоякісні пухлини шкіри діляться на меланоми і немеланомні новоутворення.

З 17 по 25 квітня 2014 року в дорослій поліклініці ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» проводитимуться «Дні діагностики раку шкіри».

Кожен бажаючий має можливість звернутись до лікарів-дерматологів за консультацією та пройти необхідні діагностичні обстеження.

Звертайтесь до поліклініки для дорослих «СМСЧ № 2», кабінет № 214. попередній запис за телефоном 4-62-41, лікар-дерматолог Єгорова М.О.