Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Державна атестація лабораторії ВІЛ-діагностики

09.04.2014
ДЗ СМСЧ №2

 31.03.2014 лабораторія ВІЛ-діагностики ДЗ «СМСЧ № 2 МОЗ України» з метою отримання державної атестації проходила первинну атестацію. Ведучі спеціалісти метрологічної і лабораторної служб Херсонської і Миколаївської областей, які увійшли до складу комісії, старанно працювали на протязі всього робочого дня.

Колектив лабораторії працює на чолі з завідуючим, лікарем-лаборантом вищої категорії Дем’яненко О.М. Кількість аналізів, які виконує наша лабораторія зростає з року в рік, в 2013 році їх було зроблено більше 17 тисяч. Якість надання послуг сягає вищого рівня, достовірність 100 %, і це все завдяки професіоналізму працюючого персоналу медсанчастини.

Після проведеної ретельної перевірки роботи обладнання, вивчення правильності ведення документації, голова комісії, головний спеціаліст по метрології Департаменту охорони здоров’я Херсонської облдержадміністрації Неллі Фещенко - рекомендує державній організації метрологічної служби МОЗ України надати лабораторії право на проведення вимірювань в сфері розширення державного метрологічного контролю строком на 4 роки.  В результаті чого обсяг послуг лабораторії діагностики ВІЛ-інфекції розшириться, кількість людей, які обстежуються збільшиться.