Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Заняття з школярами

25.03.2014
Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохорон.органами

Минулий тиждень у школах був останнім перед весняними канікулами. Перед тим, як відпустити дітей на відпочинок, педагоги завжди проводять бесіди, інструктажі з питань дотримань правил безпечної поведінки.

В  цьому році, відповідно до листа Миколаївської облдержадміністрації щодо вжиття заходів із запобігання загибелі та травмування людей під час надзвичайних ситуацій та подій, пов’язаних із пожежами,  адміністрація Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4  запросила прийняти участь у проведенні класних годин педагогічних працівників міських курсів.   

Майстром виробничого навчання були підготовлені та проведені різноманітні бесіди.

Для учнів 5-А  класу  - «Стихійні лиха, їх види та правила поведінки при них»; для 6-В класу – «Будьте обережні з електроприладами», а для 7-Б класу – «Пожежі, причини їх виникнення. Дії учнів у разі  пожежі».

Під час занять були продемонстровані відеоматеріали стосовно тематики виступів  а також доведені дані з оперативної обстановки з надзвичайних ситуації по Миколаївській області за період двох місяців поточного року.

Мета заходів:  бути обережними під час весняного відпочинку, цінити своє життя – була досягнута.  Попереджений – значить озброєний!