Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

20.03.2014
Відділ організаційної роботи, планування та контролю апарату ЮМР та її виконавчого комітету

20 березня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Квасневського Є.А. У роботі  взяли  участь 9 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу, начальники управлінь, служб міської ради та відділів виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств міста, засоби масової інформації.

Перед початком засідання виконавчого комітету міський голова Квасневський Є.А. поінформував, що сьогодні надважливі завдання покладені на Збройні Сили України, які в нелегких умовах виконують свій конституційний обов’язок. У місті вже проводиться, за ініціативи депутатів міської ради, підприємців, громадян, робота по збору допомоги для нашого війська. Міський голова відзначив, що ці ініціативи заслуговують всілякої підтримки. Виконавчий комітет доручив: ще раз звернутися до керівників підприємств, установ, організацій та громадян міста про надання можливої благодійної допомоги обладнанням, теплими речами, предметами гігієни, продуктами харчування, коштами нашим воїнам. Особливо підкреслено, що ця допомога буде адресною. Вона буде надана у військові частини, з якими у нас налагоджений зв'язок, "з рук в руки".

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 16 основних питань та 1 додаткове питання. Всього членами виконавчого комітету розглянуто та прийнято 17 рішень: а саме: «Про затвердження міських Правил приймання стічних вод від абонентів у відомчу та комунальну систему каналізації міста Южноукраїнська», «Про погодження основних показників на 2014 рік Програми соціально-економічного розвитку міста Южноукраїнська на 2013-2015 роки», «Про затвердження фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2014 рік підприємств комунальної форми власності», «Про реєстрацію Статуту громадського формування охорони громадського порядку міста Южноукраїнська в новій редакції», «Про затвердження Порядку надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на укріплення матеріально-технічної бази правоохоронних органів в місті Южноукраїнську», «Про хід виконання міської комплексної Програми «Турбота» на 2013-2017 роки за 2013 рік», «Про надання матеріальної допомоги», «Про надання жилих приміщень», «Про взяття на квартирний облік», «Про закінчення опалювального сезону 2013-2014 років».