Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення звіту про проведення повторного відстеження результативності регуляторного акту

19.03.2014
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

Повідомлення про оприлюднення звіту про проведення повторного відстеження результативності регуляторного акту – рішення Южноукраїнської міської ради від 27.12.2012 №792 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська»

 

Відповідно до ст. 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» виконано відстеження результативності регуляторного акта –– рішення Южноукраїнської міської ради від 27.12.2012 №792 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів (майна) комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська».

Зі звітом про проведення повторного відстеження результативності регуляторного акта можна ознайомитися з 19.03.2014 на офіційному сайті м. Южноукраїнськ за адресою www.yu.mk.ua, в міській бібліотеці № 1 (пр-т Леніна, 5) та бібліотеці ПК «Енергетик».