Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Для зацікавлених осіб!

03.03.2014
Управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради

Швецька компанія ЕККО-ГРУП, яка має 28 офісів та представництв у Європі, Америці, Росії (виробництво, переробка, торгівля виробами з хутра) пропонує Українським агрофірмам, СТОВ, фермерам, сільгоспвиробникам зі стабільно розвиненою кормовою базою, використовуючи переваги сторін, а саме: місцеву сировину, трудові ресурси, ферми та інші приміщення, споруди (площею від 3000 м2 і загальною територією від 3 га) і які мають можливості і бажання.

На першому етапі (4-6 міс) – створити комплекс, який включав би в себе

- племінну ферму на 500 кролесамок нової лінії породи кролів – Рекс;

- цех переробки і фарбування хутра;

- комбікормовий цех 3 т/зміну (умова обов’язкова).

            На другому етапі (6-24 міс) після обов’язкового виконання умов першого етапу і для подальшого розвитку комплексу швейцарська сторона готова виготовити наповнену на 100% Банківську гарантію від ТОП-25 банка Європи до 10 мільйонів євро під бізнес-план (для доведення племінної кролеферми до 5 тисяч голів кролесамок, будівництва овочесховищ, холодильно-морозильних камер, цехів переробки, швейно-кушнірного цеху, і т.д.) відповідно до бізнес-плану. Та готова при цьому викуповувати 100%оброблених шкір.

В разі зацікавленості та для більш детальної інформації необхідно звертатись до управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради. Довідки за телефоном (05136) 5-57-78.