Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради!

28.01.2014
Юридична служба Южноукраїнської міської ради

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2011 N238 «Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов» інформація про громадян, взятих на квартирний облік, та зміни до неї в установленому законодавством порядку вносяться до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

В ході перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради та інвентаризації справ квартирного обліку, яка проходила з 31 жовтня до 31 грудня 2013 року,  виявлено 299 громадян, які не підтверджують протягом тривалого часу підстави перебування на квартирному обліку. Згідно вимог чинного житлового законодавства вирішується питання про зняття таких громадян з квартирного обліку.

Громадська комісія з житлових питань при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради попередньо розглянула питання про виключення громадян із списків осіб, які користуються правом першочергового отримання житла і зняття з квартирного обліку та запрошує заінтересованих громадян на чергове засідання громадської комісії з житлових питань, яке відбудеться 18.02.2014 об 11.00 годині в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48.

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про зняття з квартирного обліку» зі списком осіб щодо яких розглядається питання про зняття з квартирного обліку розміщений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (yu.mk.ua) в розділі "Нормативні акти".

За додатковою інформацією пропонуємо звертатися до відділу правової роботи, квартирного обліку та приватизації юридичної служби Южноукраїнської міської ради за адресою: м.Южноукраїнськ,  перший поверх адміністративної будівлі по бульвару Цвіточному, 9.