Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про визначення місць для тимчасового перебування та харчування населення, яке може потрапити до осередку надзвичайної ситуації, пов’язаної з погіршенням погодних умов

28.01.2014
Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохорон.органами

 Перебіг подій зимових періодів попередніх років свідчить про можливість виникнення несприятливих погодних умов, пов’язаних з різким зниженням температури повітря, сильними снігопадами, сніговими заметами, налипанням мокрого снігу, ожеледдю, ожеледицею тощо. Ці природні явища можуть мати місце як на адміністративній території міста Южноукраїнська, так і на прилеглих територіях сусідніх населених пунктів, районів та областей. Також у негоду на автодорогах може бути блокованим пасажирський та особистий транспорт, в якому перебуватимуть люди, що потребують допомоги.

З метою тимчасового розміщення та харчування постраждалого населення (туристи, пасажири транспорту міжміського та міжобласного сполучення, мало захищені верстви населення тощо), яке може потрапити до осередку надзвичайної ситуації, пов’язаної з погіршенням погодних умов, наказом керівника цивільного захисту міста – міського голови від 25.11.2013 №6 «Про визначення місць для тимчасового перебування та харчування населення, яке може потрапити до осередку надзвичайної ситуації, пов’язаної з погіршенням погодних умов», визначено міський автовокзал та кафе «Хвилинка», розташоване у його приміщенні.

Управлінням з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи і взаємодії з правоохоронними органами міської ради підписано відповідні погоджуючи документи.

Населення міста на період негоди просимо обмежити пересування на власному транспорті та при паркуванні у дворах забезпечити безперешкодний проїзд комунальної техніки.

У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте

2-15-47 або 101!