Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Держфінінспекція в Миколаївській області забезпечила відшкодування втрат на суму 47,5 млн. грн.

14.01.2014
Прес-служба Держфінінспекції в Миколаївській області

Держфінінспекцією в Миколаївській області протягом 2013 року забезпечено відшкодування втрат ресурсів на загальну суму 47,5 млн грн, з них надходження ресурсів – 16,2 млн грн, відшкодування і поновлення витрат - 31,3 млн гривень.

Додаткові надходження до бюджетів, у дохід бюджетних установ і організацій та підприємств забезпечено на суму 14,1 млн грн, відшкодування незаконних, нецільових витрат та недостач бюджетних ресурсів - на суму 15,6 млн гривень.

Загалом виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 69,6 млн гривень.

Із загальної суми порушень втрати бюджетних коштів становлять 52,7 млн гривень.

За результатами ревізій, проведених фінінспекцією, правоохоронними органами розпочато 60 досудових розслідувань, вручено 7 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення.

До адміністративної відповідальності притягнуто 574 посадові особи, до суду передано 25 протоколів про порушення бюджетного законодавства та 65 протоколів про порушення законодавства при здійсненні закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти.

За результатами ревізій місцевими органами виконавчої влади, органами самоврядування, керівниками об’єктів контролю прийнято 227 управлінських рішень, до дисциплінарної і матеріальної відповідальності притягнуто 467 посадових осіб.