Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки тижня: 23-29 грудня 2013 року

30.12.2013
Відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ

Управління житлово-комунального господарства та будівництва:

Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору від КНС-3 до стадіону «Олімп». Проведено комісійне обстеження проїзної частини дороги з вулиці Енергобудівників по бульвару Шевченко на предмет інтенсивності руху автотранспорту та зміни його маршруту.

25.12.2013р. відбулася нарада по вирішенню проблемних питань МПЗ.

Видано 1 дозвіл на порушення об'єктів з благоустрою в районі пр. Комуністичного для усунення аварійного пориву трубопроводу холодного водопостачання.

Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:

Поточний ремонт стиків стінових панелей – 42 м.п. на житлових будинках за адресами вул. Набережна Енергетиків, 23; 39. Технічне  обслуговування –  75 ліфтів. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 12 житлових будинків. Поточний ремонт ліфтів – 2 одиниці (пр. Леніна, 20 п.7; пр. Леніна, 26 п.2). Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 38 ж/будинків; усунення засмічень каналізаційних мереж – 86 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 52 одиниці, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 9 ж/будинків (пр. Леніна, 6; вул. Дружби народів, 8; б-р Цвіточний, 2; 15; пр. Комуністичний, 3; 7; вул. Миру, 4; вул. Молодіжна, 5; вул. Набережна Енергетиків, 27); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 175 стояків. Замінено лінолеум в кабіні ліфта житлового будинку по вул. Молодіжна, 11 п.1. Виконано остіклення  вікон і ремонт віконних рам на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 40; вул. Набережна Енергетиків, 21; 5; 47; вул. Миру, 8; вул. Енергобудівників, 15. Виконано ремонт лавок в кількості 3-х одиниць, ремонт МАФ в кількості 4-х одиниць за адресами вул. Дружби Народів, 4; пр. Леніна, 18; вул. Молодіжна, 7А; пр. Комуністичний, 2; вул. Набережна Енергетиків, 41. Пофарбовано 7 одиниць лавок за адресами б-р Цвіточний, 1; вул. Дружби Народів, 29; 33Б; б-р Шкільний, 5. Виконано оштукатурювання цементним розчином поріжків біля ліфтів, апаратів виклику ліфтів житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 33; 42; вул. Енергобудівників, 15; 5; вул. Миру, 4. 

Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:

Благоустрій:

прибирання міста: згідно періодичності;

вивезення сміття: згідно періодичності.

Встановлення дорожнього знаку «Дзеркало» (пр. Леніна). Посипання та прибирання від снігу перехідних доріжок. Вантаження та вивіз листя (пр. Комуністичний, б-р Шкільний, вул. Енергобудівників, пр. Ленина) – 44м³.

Ділянка озеленення:

Вантаження гілок дерев – 2 причепи. Обрізка дерев (пр. Леніна, вул. .Дружби Народів) – 4 шт. Прибирання клумб від сміття (паркова зона «Олімп») – 2 причепи. Валка деревьев (вул. Миру) – 1 шт.

Енергоділянка:

Обхід, огляд опор вуличного освітлення на предмет непрацюючих ламп. Перевірка реле часу – 4 шт.

 Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська:

Проведено (обстежень) перевірок – 14. Оформлено приписів (попереджень) – 2. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 6. Проведено бесід – 28. Підготовлено пропозицій – 1.

 

Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами:

Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Участь у роботі координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 4 громадянина. Проведено 2 рейдових перевірки дотримання Правил благоустрою та ліквідації стихійної торгівлі. Проведено 3 рейдові перевірки  щодо виявлення несанкціонованої торгівлі піротехнічними засобами. Підготовлено матеріали та проведено засідання комісії з питань ТЕБ та НС при виконавчому комітеті. Підготовлені матеріали на засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті та прийнято участь в засіданні комісії. Участь у 2 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Відкореговано стійку СЦВ міської системи оповіщення. Надано методичну допомогу 4 об'єктам цивільного захисту міста.

 Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:

З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи  відвідані 24 сім’ї та 2 особи. За карткою отримувача послуг надано 152 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 148; особам - 4.

24 грудня відбувся День Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у підрозділі Кримінально-виконавчій інспекції міста Южноукраїнська. Фахівцем із соціальної роботи проведено профілактичні бесіди із засудженою молоддю, покарання якої не пов’язане із позбавленням волі. Роботою охоплено 3 особи та надано 29 соціальних послуг.

25 грудня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2 Міністерства охорони здоров’я України», з метою надання медичної допомоги та соціальних послуг дітям та молоді на основі принципів Дружнього підходу до молоді фахівцем із соціальної роботи здійснено індивідуальний прийом.

 Управління освіти:

24.12.2013 - Проведено на базі ЮЗШ №4 міський етап ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.

25.12.2013 - Прийняли участь у роботі комісії з ТЕБ та НС. Відбулось засідання Ради міського конкурсу проектів та програм розвитку галузі «Освіта». Підготовлено та здано до МОІППО матеріали моніторингу у 5, 10 класів.

26.12.2013 - Прийняли участь у колегії департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Відбулось засідання координаційної ради, з питань захисту інтелектуальної власності. Проведено моніторингові дослідження та передано матеріали до МОІППО «Захисти себе від ВІЛ». Підготовлені та передані матеріали на Всеукраїнський конкурс на кращий стан фізичного виховання.

27.12.2013 - Проведено нагородження соціально активної учнівської молоді подяками міського голови.

Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані  направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

 Управління праці та соціального захисту населення:

Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Прийнято 17 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 16 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. 3 особи, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».    

23 грудня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення.

24 грудня у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення щодо дотримання законодавства про працю.

25 грудня в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

26 грудня начальник управління праці та соціального захисту населення  прийняла участь у засіданні сесії  Южноукраїнської міської ради.

27 грудня начальник управління праці та соціального захисту населення  прийняла участь у нараді в департаменті соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації.

Служба у справах дітей:

Прийняли участь у 5 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято  25 громадян на особистих прийомах. Відвідали 10 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Відвідування 17 сімей опікунів та піклувальників, вручення подарунків до свят.

26.12.2013 -  свято Нового Року у КЗ ЦСПРД.

26.12.2013 – відвідування театралізованої вистави в місті Миколаєві дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.

27.12.2013 – відвідування цирку в місті Миколаєві КЗ ЦСПРД.

 Управління молоді, спорту та культури:

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради постійно здійснює контроль за виконанням розпоряджень міського голови, рішень виконавчого комітету, міської ради та розпорядчих документів Миколаївської обласної державної адміністрації. Адміністрацією комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» ведеться підготовка річного звіту про роботу закладу протягом 2013 року. Пройшли змагання з плавання серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодших. Відбувся різдвяний концерт для дітей пільгових категорій у ПК «Енергетик. Відбулося засідання тренерської ради, підведення підсумків 2013 року, планування 2014 року. Проводиться підготовка документів відділом молоді та спорту на присвоєння звання Майстер спорту вихованцям Вітковського Олега та Свінтицького Дмитра. Відділом молоді та спорту проведена робота щодо роздачі подарунків для дітей пільгових категорій. Відділом культури ведеться підготовка заходів до новорічних свят.

 Управління економічного розвитку:

Надано консультації на 2 усних та 3 у телефонному режимі звернення від споживачів з питань захисту їх прав.

24.12.2013 здійснено моніторинг цін на основні продукти харчування, хліб та нафтопродукти у торговельній мережі міста. Проводиться аналіз статистичних показників за січень-листопад 2013 року. На виконання розпорядження міського голови від 20.05.2010 № 86-р «Про створення комітету з економічних реформ при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради» готується інформація до департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму ОДА щодо звіту про роботу Комітету з економічних реформ при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради за ІV квартал 2013 року. Розроблено та оприлюднений на сайті міста проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Проекту «Єдиний розрахунковий центр як інноваційна складова реформування житлово-комунальної галузі». Проводилась робота щодо розробки проекту, яким передбачено створення Єдиного розрахункового центру, для участі у Всеукраїнському конкурсі сприяння розвитку місцевого самоврядування. Проводилась робота щодо оновлення інвестиційного паспорту міста Южноукраїнська для презентації його інвестиційного потенціалу. Виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради підготовлено інформацію щодо моніторингу тарифів на житлово-комунальні послуги та їх собівартість до управління економіки Миколаївської ОДА. Проводиться аналіз звітів по результатам інвентаризації комунальних підприємств міста та реєстрів руху майна територіальної громади Южноукраїнської міської ради. Здійснюється перед приватизаційна підготовка об’єктів ініційованих на включення до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська, які підлягають приватизації (відчуженню).

27.12.2013 проведено засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності  територіальної громади міста Южноукраїнська.

 Фінансове управління:

За період з 20.12.2013 – 26.12.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 2 689,6  тис. грн., в тому числі до загального фонду 2 626,9  тис. грн., до спеціального фонду  62,7 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 1 517,4 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 287,3 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 5917,1 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 2759,5 тис. грн., харчування -618,4 тис. грн.;енергоносії – 522,9 тис. грн. Також профінансовано 2016,3 тис. грн. на придбання: господарських товарів, канцтоварів, офісної техніки, зап. частин, театралізованих костюмів, захисних костюмів Ц.О., дозиметрів, респіраторів, призів, подарунків, квітів, електричних приладів, меблів, буд. матеріалів, жалюзі; оплата послуг банку, Інтернету, Ліги, експлуатаційні витрати, висвітлення діяльності виконавчих органів ради, авто послуги з постачання готової їжі, публікація оголошень в ЗМІ, стипендія міського голови, відшкодування на медикаменти окремій категорії громадян, тех. обслуговування системи оповіщення, перевезення організаційних груп, поточний ремонт під’їздів житлового будинку по вул. Миру, 16, очищення зовнішніх мереж каналізації, тех. обслуговування зовнішнього освітлення, внутрішніх мереж, перевірка та випробування пожежних кранів та рукавів, усунення підпорів, ремонт електрокотлів, вентиляції, страхові платежі, поточний ремонт майстерень, покрівлі, підлоги, заміна вікон ДНЗ №6, оплата ЖКП окремій категорії громадян, фінансова підтримка громадських організацій, придбання ліцензійного програмного забезпечення, послуги охорони, тех. огляд автотранспорту та мед. огляд водіїв, оренда залу ПК «Енергетик»,  відрядження, курсова перепідготовка, абонплата та підписка пільгової категорії громадян, відшкодування за медикаменти пільгової категорії громадян, матеріальна допомога на підвищення тарифів ЖКП, попередня оплата для придбання матеріалів для виконання капітального ремонту ліфтів, оплата послуг з організації святкового обіду та оренда залу ПК «Енергетик» по заходам до Дня інвалідів, надання інформаційних послуг слухачам Університету Третього Віку, надання послуг на організацію Новорічного святкування для дітей-інвалідів ЧАЕС, укріплення матеріально-технічної бази, на виконання робіт по утриманню об’єктів благоустрою міста, придбання сировини для одержання пінополіуретану, відшкодування на придбання прикрас на Новорічну ялинку, оплата послуг доставки, монтажу та обслуговування Новорічної ялинки, ремонт покрівлі інфекційного відділення СМСЧ-2, тех. нагляд на об’єкті, ремонт водопостачальних та тепло-, водомереж ДНЗ№6, встановлення та обладнання нових ігрових та спортивних майданчиків, реконструкція магістральних трубопроводів теплотраси, попередня оплата для придбання обладнання для проведення робіт по встановленню пасажирського ліфта в існуючу шахту, передбачену первинним проектом, влаштування малих архітектурних форм із граніту в сквері №2, виготовлення проекту на блискавковідвід ЗОШ№3, тех. нагляд за об’єктом, капітальний ремонт каналізації мереж ЗОШ№1. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 227,3 тис. грн. на: виплату допомоги у зв’язку з вагітністю і пологами, на догляд за дитиною віком до 3-х років, одноразової допомоги при  народженні дитини, соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям , інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, одиноким матерям, на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, заробітна плата з нарахуваннями, відшкодування витрат на оплату ЖКП, відшкодування за медикаменти учасникам ліквідації на ЧАЕС. До державного бюджету вилучено 542,3 тис. грн. 

 

*Інформацію надано з метою інформування громадян міста про виконану роботу  управлінь, служб і відділів та публікується щотижнево.