Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відзначення Дня Святого Миколая 19 грудня у закладах освіти міста

20.12.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

 Відповідно до плану заходів щодо відзначення  Дня Святого Миколая 19 грудня у закладах освіти міста відбулися театралізовані привітання учнів, конкурси малюнків, свята, випущено тематичні стіннівки.

У центрі дитячої та юнацької творчості для  дітей дошкільного та молодшого шкільного віку проведено театралізовано-розважальну програму  «Підкова щастя». Близько 100 малюків, які були присутні на святі, отримали масу задоволення  та символічну «Підкову щастя». 

У станції юних техніків відбулася тематична виставка-ярмарок робіт вихованців гуртків. Вручено подарунки від Святого Миколая дітям-інвалідам, організовано виставку малюнків «До нас завітав Святий Миколай, свято «З Миколаєм вас, малята» для учнів початкових класів школи №3.

Проведено радіогазету «До Дня Святого Миколая» у школі №2; привітання та вручення солодощів від батьківського комітету,  театралізоване свято «Місяць засурмив в ріжок: Миколай йде до діточок», конкурс малюнків «Забілів снігами гай, їде Святий Миколай» у гімназії; виставку малюнків та творчих робіт до Дня Святого Миколая, привітання зі святом дітей-інвалідів, мешканців центру соціально-психологічної реабілітації дітей та учнів школи №4; театралізоване привітання учнів початкових класів школи №1.

Всі заходи організовано на належному рівні. Діти ознайомилися із самобутніми національними традиціями святкування новорічних свят, проведення народних обрядів та змістовно провели дозвілля.