Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання координаційної ради по виконанню міської комплексної Програми «Турбота»

16.12.2013
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

 На виконання соціальних ініціатив Президента України, з метою реалізації державної політики з питань соціального захисту населення 11 грудня у виконавчому комітеті Южноукраїнської ради відбулося засідання координаційної ради по виконанню міської комплексної Програми «Турбота» під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органі ради  Ярослави Нікітіної, за участю начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад.

Під час засідання заслухали звіт начальника управління праці та соціального захисту населення Ельвіри Гехад про здійснення перевезень спеціальними дачними маршрутами пільгових категорій населення на садово-городні ділянки в 2013 році.

З інформацією про роботу міської громадської організації волонтерів «Пенсіонер-пенсіонеру» виступила голова організації Валентина Васильцева. Заступник начальника управління молоді, спорту, та культури Южноукраїнської міської ради Олена Волошина доповіла про стан проведення культурних та спортивних заходів у місті для людей з особливими потребами.