Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася чергова зустріч прихильників графіті

13.12.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

            12 грудня в актовій залі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 4 відбулася чергова зустріч прихильників графіті.  Метою даного заходу було донести до школярів інформацію про вид мистецтва – графіті, яке яскраво втілюється у сучасній дійсності, а саме: рекламній індустрії, зовнішньому дизайні, розробці логотипів та ілюстрацій для багатьох світових компаній, сфері комп’ютерного дизайну.  Учасникам конференції було запропоновано перегляд  тематичного відеоролику  та презентації про графіті як виду творчості. У результаті обговорення було сформульовано основні напрямки щодо організації конкурсу графістів  у 2014.

            Завідуюча методичним кабінетом  Любов Маленька  звернулась до учасників зустрічі щодо заохочення їх участі у щорічному конкурсі. Діти висловили бажання підготувати ескізи та взяти участь у конкурсі, основний етап якого приурочено до Дня міста.

            Організаторами було запропоновано  провести наступну зустріч прихильників графіті за участю професіонального графіста, який зможе надати кваліфіковану консультацію початківцям та поділитися власним досвідом та враженнями.