Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зупинись мить, ти чарівна

05.12.2013
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 Кожна дитина в нашій країні народжується з певними талантами та здібностями. Завдання дорослих їх помітити та розвивати, зазначає в своїх соціальних ініціативах  Президент України Віктор Янукович. Діти –  це майбутнє нашої країни й на сьогодні організація реабілітації, соціалізації  дітей-інвалідів займає одне з пріоритетних місць в Україні.

Одне з головних завдань міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в роботі з дітьми – інвалідами є сприяння розвитку їх здібностей, талантів, які дає природа.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів, за підтримки міського голови Євгена Квасневського з  1 жовтня  по 29 листопада проводився  міський фотоконкурс «Зупинись мить, ти чарівна» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями віком від 10  до 35 років.

Метою конкурсу було формування світогляду у дітей та молоді з функціональними обмеженнями, виявлення творчо-обдарованої молоді, виховання у молодого покоління відчуття прекрасного через створення власноруч виконаних робіт.

7 юних учасників віком  від 7 до 17 років представили на розгляд комісії 20 фоторобіт.

2 грудня відбулося підведення підсумків фотоконкурсу та нагородження переможців. Переможцями  фотоконкурсу стали: Райляну Марія, яка посіла I місце за роботу – «Я і природа», II та III місце посіли Філіпова Ангеліна з роботою «Зупинись мить, ти прекрасна» та Зовтун Андрій з роботою «Шукаю друга».

Всі учасники фотоконкурсу нагороджені заохочувальними подарунками, які люб’язно надали підприємці міста Ковальова Тетяна, Ткач Володимир та депутат Южноукраїнської міської ради Коломієць Сергій.

3 грудня роботи юних фотохудожників будуть представлені на виставці  у приміщенні  палацу  культури «Енергетик».