Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбувся святковий вогник для інвалідів міста

04.12.2013
УПтаСЗН; відділ звернень громадян, зв′язків з громадськістю та ЗМІ
3 грудня в Палаці культури «Енергетик» відбувся святковий вогник для інвалідів міста, присвячений Міжнародному дню інвалідів.

Міський голова Євген Квасневський привітав членів товариства з 20-річчям, подарував їм багато теплих слів та, під оплески, вручив комп’ютер, придбаний за кошти міського бюджету у подарунок з такої нагоди. Також було нагороджено активних членів товариства інвалідів Подяками, а Юрія Узунова та Євгена Лисецького за участь у обласних літературно-пісенних та спортивних конкурсах цінними подарунками.

З привітаннями виступили заступник начальника відділу соціального розвитку ВП ЮУ АЕС НАЕК «Енергоатом» Олександр Науменко, начальник управління Пенсійного фонду України в  м. Южноукраїнську Галина Вербицька, заступник голови організації ветеранів війни, праці та Збройних сил Галина Лобанова, інвалід війни в Афганістані Володимир Венгер, депутат Южноукраїнської міської ради Олена Кокол,  яка вручила голові товариства інвалідів 10 абонементів для відвідування тренажерного залу. 

На заході були присутні заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраїнської міської ради Ярослава Нікітіна, начальник управління праці та соціального захисту населення Ельвіра Гехад, начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Наталя Невідома, представники ЗМІ.

Свято продовжувалося святковими виступами творчих колективів міста, співочими та танцювальними номерами.