Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Переможця «Учитель року 2014» визначено

22.11.2013
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

 Досить швидко для членів журі промайнув тиждень професійних випробувань конкурсантів «Учитель року 2014», який проходив з 11 по 15 листопада. Свою майстерність та творчість  демонструвала вчитель початкових класів Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 - Тетяна Дібрівна, вчитель трудового навчання Южноукраїнської загальноосвітньої школи  №1 імені Захисників Вітчизни - Тетяна Беляк та вчитель географії Южноукраїнської загальноосвітньої школи №3 - Юлія Продан. 

Боротьба учасників була досить напруженою, адже у кожного із них великий досвід роботи, неодноразово проведені відкриті заходи для батьків та колег, участь у роботі методичних комісій міського та шкільного рівня, наставницька робота, професійні конкурси , тощо. Показати свою майстерність, талант, професійні здібності було основним завданням кожного. 
Звучать привітання та слова вдячності конкурсантам за працю , талант, професійну майстерність від заступника міського голови Ярослави Нікітіної, впевненість у тому , що педагоги достойно пройшли змагання на рівні міста і з честю будуть представляти галузь «Освіта» в своїх номінаціях на обласному рівні підкреслив у виступі начальник управління освіти Юрій Сінчук. 
Заступник начальника управління освіти Олег Пузир підсумовує все сказане , зачитуючи наказ по управлінню освіти, де визнано переможцем конкурсу «Учитель року 2014» вчителя початкових 
класів Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4 - Тетяну Дібрівну. 
І ось усе позаду. Пройдено конкурсні завдання, продумано та проаналізовано те, що побачили у колег та виконували самі. Переможених не має. Кожен отримав перемогу перш за все сам над собою.