Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підсумки тижня: 28 жовтня-03 листопада 2013 року

04.11.2013
Відділ звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації

              Управління житлово-комунального господарства та будівництва:
Продовжуються роботи по реконструкції напірного каналізаційного колектору та реконструкції самоструйного каналізаційного колектору. В зв'язку зі зміною розкладу руху потягів через станцію «Південноукраїнська» з 27.10.2013 було змінено рух автобусів до залізничного вокзалу. Вирішено питання по перевезенню школярів до МПЗ. Перевезення буде здійснювати ПП Мельник кільцевим автобусом з 04.11.2013р.

             Комунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання»:
Поточний ремонт покрівлі – 375 м2 на житлових будинках за адресами: вул. Молодіжна, 7; вул. Дружби Народів, 1; 20; 22; б-р Шевченка, 12; пр. Леніна, 12; 18; вул. Набережна Енергетиків, 27; 39; 43. Силами КП ЖЕО продовжується виконання капітального ремонту ліфтів за адресами пр. Леніна, 14 п.9 (за бюджетні кошти) і пр. Леніна, 4 п.1; вул. Миру, 10 п.1 (за кошти орендної плати). Технічне обслуговування – 31 ліфт. Планово-попереджувальний ремонт внутрішньобудинкових електричних мереж (заміна і ремонт пусково-регулюючої апаратури, заміна окремих ділянок електропроводки (стояки), ізолювання проводів, заміна обладнання і деталей ВРУ і РУ, заміна вимикачів ПВ 2*25, АЕ 1031, запобіжників, наконечників, електроламп, патронів, ремонт фасадного освітлення) – 3 житлових будинків. Технічне обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових мереж тепло-, водопостачання, водовідведення житлових будинків (усунення течі в трубопроводах опалення, гарячого і холодного водопостачання (зварювальні роботи) – 33 ж/будинки; усунення засмічень каналізаційних мереж – 89 одиниць; заміна кульових кранів на трубопроводах опалення, холодного і гарячого водопостачання – 95 одиниць, заміна окремих ділянок трубопроводів холодного і гарячого водопостачання, опалення, водовідведення – 14 ж/будинків (пр. Леніна, 15; 7; 14; 1; 17; вул. Дружби народів, 32; вул. Набережна Енергетиків, 17; 21; вул. Енергобудівників, 3; б-р Шевченка, 10; пр. Комуністичний, 8; вул. Миру, 8; 10; б-р Цвіточний, 13); усунення повітряних пробок з системи опалення, ГВП – 180 стояків. Виконано ремонт лавок в кількості 6-ти одиниць, ремонт 2-х одиниць МАФ за адресами вул. Набережна Енергетиків, 23; вул. Дружби Народів, 42; 29; 56; 52; б-р Цвіточний, 3; 11; пр. Леніна, 11. Виконано остіклення вікон на сходових клітинах житлових будинків за адресами вул. Дружби Народів, 40; вул. Комсомольська, 3. Виконано заміну лінолеуму в кабіні ліфта за адресою б-р Цвіточний, 2А. Виконано ремонт парадного входу гуртожитку №1 по вул. Дружби Народів, 8 (ремонт цоколю цементним розчином, фарбування цоколю, шпатлювання стін, стелі, фарбування дерев’яної двері, фарбування 2-х лавок).

              Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»:
28.10.13р. з 23-00 до 29.10.2013р. 23-00 відбулося відключення теплопостачання та гарячого водопостачання на теплорозподільчому пункті ТРП-4Б в зв'язку з усуненням пориву в прохідному каналі від магістральної теплокамери МК-33 до ТРП-4Б.
28.10.13 р. усунений свищ трубопроводу холодного водопостачання в районі банку „Аваль” по проспекту Комуністичному.
28.10.13р. усунений свищ трубопроводу гарячого водопостачання в районі житлового будинку по бульвару Цвіточному, 16.
30.10.13р. з 8-00 до 15-00 відбулося відключення гарячого водопостачання на теплорозподільчому пункті ТРП-ПТУ в зв'язку з усуненням пориву.
Ведуться роботи з благоустрою після виконання ремонтних робот. Усунення 5 засмічень на каналізаційних мережах. Виконується поточний ремонт обладнання теплорозподільчого пункту ТРП -5 (насоси гарячої води) та каналізаційно-насосної станції КНС-3 (насосні агрегати). Виконується капітальний ремонт на трубопроводах самострумного колектору господарчо-побутової каналізації по вул. Набережна Енергетиків та на напірному колекторі господарчо-побутової каналізації від каналізаційної насосної станції КНС-3 до стадіону „Олімп”, та від стадіону „Олімп” до УкрТатНафти. Для надійної та довгострокової експлуатації застосовується поліетиленовий трубопровід.


              Комунальне підприємство «Служба комунального господарства»:
Благоустрій:
прибирання міста: згідно періодичності;
вивезення сміття: згідно періодичності.
Встановлення стоїк під дорожні знаки – 6 шт. Підрізка гілок дерев, які закривають дорожні знаки. Демонтаж дорожніх знаків задля проведення ремонтних робіт – 3шт. Заміна та встановлення дорожніх знаків – 21шт. Прибирання газонів, парка, скверів, уздовж доріг від листя. Викіс трави (меморіальний комплекс). Вантаження та вивіз листя (пр. Леніна, вул. Дружби Народів, Сквер№2, пр. Комуністичний, вул. Енергобудівників, вул. Набережна Енергетиків, б-р Шевченко) – 122м3 (14 причепів).
Ділянка озеленення:
обрізка троянд (вул. Мира: магазин «Копійка», пр. Леніна, вул. Дружби Народів, б-р Шевченко) – 584шт; штиковка розарію (пр. Леніна, сквер №1) – 1125 м2; обрізка живоплоту та груп кущів (б-р Цвіточний) – 569 м2; підпорка беріз (паркова зона «Олімп», б-р Цвіточний) – 13шт; вантаження та вивіз зеленої маси – 1 причеп; вантаження та вивіз сухих гілок дерев – 2 причепи; обрізка сухих гілок дерев (вул. Дружби Народів) – 24 дерева.
Энергоділянка:
обхід, огляд опор освітлення на предмет непрацюючих ламп; переклад реле часу, згідно з графіком; регулювання реле часу; перевірка кабельної лінії.

           Інспекція з благоустрою міста Южноукраїнська: 
Проведено (обстежень) перевірок – 12. Оформлено приписів (попереджень) – 3. Складено адміністративних протоколів – 0. Проведено рейдів – 5. Проведено бесід – 12.

            Управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізації роботи та взаємодії з правоохоронними органами: 
Підготовка поточних звітів, донесень та інформацій до обласних підрозділів органів державної влади, відповідей на щомісячні контролі, надання інформацій згідно табелю термінових та строкових донесень. Робота по виконанню плану заходів щодо усунення недоліків. На громадських пунктах охорони правопорядку прийнято 7 громадян. Участь у засіданні адміністративної комісії та призовної комісії. Участь у 7 рейдових перевірках дотримання Правил благоустрою та ліквідації місць стихійної торгівлі. Підготовлено рішення виконавчого комітету «Про стан військового обліку та бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час за підприємствами, установами і організаціями міста Южноукраїнська та рекомендації щодо його покращення». Підготовлено та затверджено довготерміновий План удосконалення мобілізаційної підготовки на 2013-2018 роки. Підготовка та погодження проекту міської цільової Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2014-2017 роки. Проведення інвентаризації міської системи оповіщення. Проведено перевірку осіб умовно-достроково звільнених від відбуття покарання за місцем їх мешкання. Участь у роботі комісії з інвентаризації захисних споруд на ВП ЮУ АЕС.
Проведено 1 засідання ради громадськості на ГПОП.

          Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді:
З метою раннього виявлення сімей з дітьми, що опинилися в складних життєвих обставинах, протягом тижня фахівцями із соціальної роботи відвідані 49 сімей та 7 осіб. За карткою отримувача послуг надано 392 соціальних послуг: сім'ям з дітьми – 338; особам - 54.
Взято під соціальний супровід 4 сім’ї, які потребують сторонньої допомоги у вирішенні життєвих труднощів.
30 жовтня в жіночій консультації відділенні «Клініка дружня до молоді» «Спеціалізованої медико-санітарної частини №2» МОЗ України, з метою надання медичної допомоги та соціальних послуг дітям та молоді, на основі принципів дружнього підходу до молоді, фахівцем із соціальної роботи був здійснений індивідуальний прийом, роботою охоплено 4 особи. Жінки отримали консультації щодо репродуктивного здоров’я та психологічну підтримку.

         Управління освіти:
З 22.07.2013 ведуться роботи по заміні вікон та запасних виходів ДНЗ № 6.
З 23.09.2013 ведуться ремонтні роботи двох майстерень у ЮЗШ № 3.
З 28.10.2013 по 31.10.2013 відбувся фестиваль музичної казки у ДНЗ.
З 28.10.2013 по 31.10.2013 пройшов Конкурс малюнків « Міліція очима дітей».
29.10.2013 - Прийняли участь у нараді вчителів християнської етики в м. Первомайську.
30.10.2013 - Відбулася нарада для заступників керівників ЗНЗ щодо проведення моніторингових досліджень у 5, 10 класах. Відбулася нарада для заступників керівників щодо проведення конкурсу «Учитель року – 2014». Відбулась участь вчителів предметників в нараді при МОІППО щодо викладання предметів у 5 класах. Надано інформацію: у відділ забезпечення депутатської діяльності та зв'язків з громадськістю виконавчого комітету міської ради "Про відзначення 69-річниці визволення України від фашистських загарбників» та про відзначення 25-рчниці з дня створення центру дитячої та юнацької творчості; в управління молоді, спорту та культури на тему – «Голодомор 1932-1933 р.р. Україна пам'ятає». Відбулося святкування 25-річниці з дня створення центру дитячої та юнацької творчості та відкриття 25-го творчого сезону. Відбулася нарада директорів позашкільних навчальних закладів у департаменті освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Розглядалися питання - тарифікація гуртків; виконання заходів у рамках Року дитячої творчості. Прийняли участь у засіданні колегії департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації. Підготовка матеріалів в МОІППО щодо проведення фестивалю музичної казки.
31.10.2013 - Проведено засідання координаційної ради по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності. Проведено засідання координаційної громадської ради освіти міста.
Протягом тижня проводилася перевірка кошторисної документації на ремонтні роботи у закладах освіти; проводилася підготовка інформації для звірки кадрів; підготовлені і видані направлення для оформлення дітей в дошкільні навчальні заклади; здійснювалось обслуговування комп’ютерної техніки по закладах освіти; проведена відповідна робота з документацією, листування з облдержадміністрацією, міськвиконкомом та підприємствами; проводиться робота з обслуговування мереж тепло-, водопостачання та сантехнічного обладнання у закладах освіти тощо.

              Управління праці та соціального захисту населення:
Заборгованість із виплати заробітної плати по місту 782,6 за рахунок боргу щодо виплати заробітної плати на підприємстві ЮУ ВП КФП «Тепличний комбінат», поточна заробітна плата виплачується. Проведено 1 рейд з легалізації зайнятості населення, перевірено 2 суб’єкти підприємницької діяльності. Прийнято 6 заяв для оформлення субсидій. Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 25 малозабезпечених громадян та складено відповідні акти. Проведено спільний рейд з представниками цивільного захисту Держтехногенбезпеки, ЖЕД №1 з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи серед самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, хто потребує соціальної підтримки, щодо попередження пожеж та загибелі протягом осіннє-зимового періоду. Обстежено 15 осіб, які отримали інформаційні листівки. 5 осіб, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, забезпечено гарячими обідами. Надано соціально-побутових послуг 113 громадянам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська». 25 осіб з 01.11.13 проходять оздоровлення у відділенні соціально-медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноураїнська».
28 жовтня заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Южноукраънськоъ ради Ярослава Нікітіна, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна привітали з 90-річчям мешканку міста, учасника війни Подьоргіну Зінаїду Петрівну.

             Служба у справах дітей:
Прийняли участь у 6 судових засіданнях з метою захисту прав дітей. Прийнято 14 громадян на особистих прийомах. Обстежено 3 сім’ї , які опинилися в складних життєвих обставинах. Відпрацьовано 2 подання щодо захисту прав дітей. Прийнято участь в сесії Южноукраїнської міської ради та урочистостях, присвячених Дню працівника соціальної сфери.



           Відділ архітектури та містобудування:
Підготовка інформації на листи облдержадміністрації, звернення депутатів та мешканців міста: листи облдержадміністрації - 0; інші листи – 5. Розгляд вхідної документації (заяви, звернення, клопотання, листи) – 5. Участь у комісії з питань реконструкції гуртожитку №6. Підготовка проектів рішень для розгляду Южноукраїнською міською радою та виконавчим комітетом: проекти рішень сесії – 2, проекти рішень виконавчого комітету – 2. Прийом громадян начальником відділу архітектури та містобудування - 5 громадян. Підготовка будівельних паспортів забудови земельної ділянки - 3 паспорти.

           Відділ земельних відносин та екології:
Розгляд скарг, звернень і заяв громадян, організація та підготовка відповідей на них, прийом громадян: підготовлено 7 листів; надано консультацій –19. Підготовка договорів оренди земельних ділянок на підставі рішень міської ради, додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок: договори оренди земельної ділянки – 2, договір особистого строкового сервітуту – 1, угода про розірвання договору сервітуту – 1. Участь у комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам – підготовлено 5 актів та розрахунків по відшкодуванню збитків. Підготовка проектів рішень, що виносяться на розгляд засідання виконавчого комітету та сесію міської ради: проектів рішень сесії – 29 рішень; 1 проект рішення виконавчого комітету. Участь у колегії ради та у роботі сесії Южноукраїнської міської ради - доповідь по 40 рішенням.

          Управління молоді, спорту та культури:
У комунальному закладі «Міська бібліотека для дітей», «Міська бібліотека для дорослих» оформлено книжкові тематичні полиці до Дня визволення України від фашистських загарбників. У комунальному закладі музейному комплексі міста «Козацької слави та військової техніки» відбулося відкриття експозиції «Не згасне полум’я перемоги!» до Дня визволення України від фашистських загарбників. Підготовка заходів до 80-роковин Голодомору 1932-1933 років в Україні. Проведено урочистий мітинг до визволення України від фашистських загарбників. У комунальному закладі «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» проводяться оздоровчо-тренувальні заняття на відділеннях футболу, волейболу, дзюдо та плавання. У ЮЗШ №3 відбувся Кубок Миколаївської області з карате-до. Відбувся Чемпіонат Миколаївської області з футболу серед юнаків 1998-1999, 2000-2001 років народження. Вихованці комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» відділення дзюдо прийняли участь у Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед юнаків та дівчат 1999-2000, 2001-2002 років народження, що відбувся 3 листопада у місті Одеса. Розроблено календар культурно-масових, спортивних заходів на 2014 рік. Протягом тижня відділом молоді видано 1 дитяче посвідчення багатодітній сім’ї.

          Управління економічного розвитку:
Надано споживачам з питань захисту їх прав 3 усних консультації та 2 у телефонному режимі..
Проводився моніторинг цінової ситуації на ринку соціально значущих товарів. Проводилась робота щодо організації та проведення ярмарків з продажу сільськогосподарської продукції на ринках м. Южноукраїнська. Проводилась підготовка до чергового засідання конкурсної комісії по наданню в оренду майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська. Проводилась робота щодо передачі майна з комунальної до державної форми власності. Проводились організаційно-правові заходи щодо обміну та придбання квартир. Прийнято участь в інвентаризаціїї комунальних підприємств міста. Підготовлено на оприлюднення 2 проекти рішення Южноукраїнської міської ради. Проводився аналіз показників соціально-економічного розвитку м. Южноукраїнська за січень-вересень 2013 року. Проводилась робота щодо залучення інвестиційних коштів для відкриття в місті нових виробництв. Проводилась робота щодо перевірки відкоригованих фінансових планів та планів фонду оплати праці КП ЖЕО та КП ТВКГ аналізу фактичного виконання. Організовано та прийнято участь у 2 засіданнях балансової комісії з розгляду планів фондів оплати праці та фінансових планів підприємств комунальної форми власності та контролю за їх виконанням, на яких було розглянуто фактичне виконання фінансових планів комунальними підприємствами за 9 місяців 2013 року.


             Фінансове управління:
За період з 28.10.2013 –01.11.2013 до міського бюджету надійшло податків і зборів всього 1 445,1 тис. грн., в тому числі до загального фонду 1401,4 тис. грн., до спеціального фонду 43,7 тис. грн. Від основного бюджетоутворюючого підприємства ВП «ЮУ АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» до міського бюджету надійшло всього 874,3 тис. грн. З державного бюджету у вигляді субвенцій надійшло 429,7 тис. грн. За вказаний період із міського бюджету профінансовано видатків всього на 3941,4 тис. грн. В тому числі на: виплату заробітної плати в сумі 2065,1 тис. грн., оплату комунальних послуг в сумі 268,2 тис. грн., харчування – 170,2 тис. грн.. Також профінансовано 447,6 тис. грн. на: техобслуговування оргтехніки, внутрішніх мереж та зовнішнього освітлення, виявлення кишкової палички в змивах каналізаційних мереж ДНЗ №2, техобслуговування торгівельної техніки, заправка картриджів, вогнегасників, послуги охорони, обслуговування пожежної системи, придбання матеріалів для виконання робіт пов’язаних з теплоізоляцією зовнішніх мереж системи теплопостачання, фінансова підтримка громадських організацій, компенсація за пільговий проїзд, медикаменти для учасників ВВВ, стипендія, капремонт покрівлі адміністративного будинку, встановлення ігрових дитячих майданчиків. За рахунок субвенції з державного та обласного бюджетів виплачено 994,7 тис. грн. на: оплату праці, пільговий проїзд окремій категорії громадян, житлово-комунальні послуги, реконструкція напірної господарчо-побутової каналізації КНЗ-3 до стадіону «Олімп», заміна дорожніх знаків. До державного бюджету вилучено 141,2 тис. грн.