Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася 42 сесія Южноукраїнської міської ради

01.11.2013
Відділ забезпечення депутатської діяльності

            31 жовтня у великій залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулася 42 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Євгена Квасневського. В засіданні взяли участь 28 депутатів Южноукраїнської міської ради, секретар міської ради Галина Поліканіна, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілія Грабовенко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, начальники управлінь та відділів місцевого самоврядування, засоби масової інформації.
          Міською радою затверджено звіт про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 9 місяців 2013 року та внесено зміни до бюджету міста Южноукраїнська на 2013 рік. Затверджено Тимчасовий порядок отримання дозволу на порушення об’єктів благоустрою, пов’язане з виконанням суб’єктами господарювання земляних і ремонтних робіт на території міста Южноукраїнська та надано згоду на захоронення біологічних відходів на кладовищі міста Южноукраїнська.
             Депутатами міської ради затверджено в новій редакції Положення про Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Положення про комунальний заклад «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» та внесено зміни до Положення про фінансове управління Южноукраїнської міської ради.
           Голова постійної комісії міської ради Сергій Лунін доповів про роботу постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, податків, соціально-економічного розвитку та планування.
             Також, прийняті рішення про приватизацію житла, зміну поштових адрес приміщень будинку №8 по вулиці Дружби Народів та з питань врегулювання земельних відносин в місті.