Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

27 жовтня 2013 року відбувся ІІ Всеукраїнський командний турнір з дзюдо на призи міського голови Євгена Квасневського.

30.10.2013
Управління молоді, спорту та культури

             На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» 27 жовтня 2013 відбувся ІІ Всеукраїнський командний турнір з дзюдо на призи міського голови Євгена Квасневського.
         Учасниками турніру стали команди із міст Миколаєва (дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо»), Снігурівки (дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву), Березнегуватого (дитячо-юнацька спортивна школа) та Южноукраїнська.
           Змагання було проведено у трьох вікових та вагових категоріях. Переможців чекали особисті та командні призи надані управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та спонсорами турніру.
          У результаті, кубок за І командне місце отримала команда м. Южноукраїнська, ІІ місце – м.Снігурівки, ІІІ місце – м. Миколаєва. Ще 36 спортсменів отримали від міського голови особисті призи.
         Особливі слова подяки за співпрацю адміністрації ЮЗШ №4, колективу фітнесу та аеробіки «Екстрім» (Балабанова Т.М.), приватним підприємцям Асланяну А., Романенку Г, Блануца С., Блануца М. та Партії Регіонів (м.Южноукраїнськ).