Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів.

17.10.2013
Управління праці та соціального захисту населення

На виконання соціальних ініціатив Президента України, з метою реалізації державної політики у сфері охорони праці та на виконання ст. 18 Закону України “Про охорону праці”  посадові особи, діяльність яких пов’язана з організацією безпечного ведення робіт, під час прийняття на роботу  і періодично один раз на три роки, повинні проходити навчання, а також перевірку знань  з питань охорони праці.

14 жовтня в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулася перевірка знань з питань охорони праці керівників підприємств та спеціалістів. Перевірку знань пройшли 24 особи.

Проводилася перевірка знань викладачем ТОВ “Регіональний учбовий центр”. За результатами проведеного навчання і перевірки знань з питань охорони праці будуть видані відповідні посвідчення.

Від управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради в склад комісії з проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці був головний спеціаліст відділу праці  Коломієць А.В.